2022-02-28

A FEBRUÁRI HÓNAP EREDMÉNYEI

 A februári hónapban több kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhettünk, különböző területekről. Büszkék vagyunk rá, hogy diákjaink iskolánkban eredményesen bontakoztathatják ki tehetségüket, akár a tudományokról, akár a művészetek vagy a sport iránt érdeklődnek.

Ahogy arról már beszámoltunk, több száz pályázó között 5 különdíjat osztott ki a DDC. Szegedi Zsófia (12.a) az arany, Petrovics Dominika Debóra (12.a) pedig az ezüst különdíjat kapta kiemelkedő jelentőségű tudományos és művészeti alkotó tevékenységéért.


Akadt a hónapban kiemelkedő sporteredmény is. Iskolánk 11.b osztályos tanulója, Kuszinger Áron a Diákolimpia megyei döntőjén 100 méter hátúszás versenyszámban a gimnázium képviseletében 3. helyezést ért el. 

 

Szabó Lili (10.a) a táncban jeleskedik. Táncpartnerével, Tarcsay Tamással a 2022 Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság Felnőtt C standard kategóriában 1. helyezést ért el.


Szávuly Anna, iskolánk 11.a osztályos tanulója már számtalan énekversenyen ért el kiemelkedő helyezést, gyakori fellépője az iskolai és a városi rendezvényeknek. 2022. február 22-én az Agócsy László Zeneiskola által megrendezett Baranya Megyei Népdaléneklési Versenyen Kiemelt Aranyfokozatot ért el.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése