2022-04-05

A MÁRCIUSI HÓNAP EREDMÉNYEI

 

Az elmúlt időszakban több kiemelkedő eredmény is született többféle területen. Iskolánk 10.a osztályos tanulója, Szabó Lili, aki a táncpartnerével, Tarcsay Tamással a 2022 Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság Felnőtt C standard kategóriában 1. helyezést ért el.

Szávuly Anna a zenében jeleskedik, az Agócsy László Zeneiskola által megrendezett Baranya Megyei Népdaléneklési Versenyen Kiemelt Aranyfokozatot ért el.

Iskolánk 10.a osztályos tanulója, Frank Zsófia Debrecenben az 50. Jubileumi Knock-Down Felnőtt Magyar Bajnokság és Junior Országos Bajnokságon ezüstérmet szerzett a kategóriájában.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium felkérése alapján a Magyar Asztronautikai Társaság által szervezett háromfordulós „Irány az űr” űrkutatási csapatversenyen három csapatunk indult, közülük egy bejutott a verseny második fordulójába 140 csapat közül. A csapat itt nagyon szépen szerepelt, 50 csapatból a középmezőnyben végeztek. Mentortanáruk Uracsné Beck Etelka mesterpedagógus.

Uracsné Beck Etelka és a 11.b. osztályos csapat

Petrovics Dominika Debóra, 12. a osztályos diákunk a Kisfaludy Napok Versenyen, fotózás és rajz kategóriában harmadik helyezést ért el, felkészítőtanára kiváló kollégánk, Ábrahámné Karli Mária.

Petrovics Dominika Debóra és felkészítőtanára, Ábrahámné Karli Mária

A Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett Fair Play Cup Középiskolai Labdarúgó Programon a Táncsics – Tenkes csapat iskolánk diákjainak részvételével bejutott a megyei döntőbe. Felkészítő tanáruk: Ignatyev Szergej. Gratulálunk ehhez a kiváló sporteredményhez, sok sikert kívánunk a csapatnak a megyei döntőben!

Ignatyev Szergej és a csapat


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése