2022-04-05

HONVÉD - KADÉT KÉPZÉS ELŐRELÉPÉSEK

 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy februárban a Honvédelmi Sportszövetség által 1 millió Ft pályázati összeget nyert. Az összegből tervezett programokról és kirándulásokról már szintén szó esett. A nyertes pályázathoz kötődik a honvéd-kadét képzésben részt vevő diákok formaruhájának beszerzése. Kadétjaink már több alkalommal megjelentek ezekben a ruhákban egységesen különböző eseményeken, rendezvényeken. Ilyen volt például a Siklós városi rangra emelésének 45. évfordulója alkalmával rendezett faültetés, melyen kadétjaink örömmel vettek részt és segítettek.

Diákjaink a városi faültetésen

Diákjaink az egységes ruhákban

A képzéshez kapcsolódik továbbá az a nagylelkű támogatás, melyet Dr. Isaszegi János ny. vezérőrnagy, a Zrínyi Kiadó vezetője nyújtott az iskolánknak. Nagy örömmel vettük át főleg könyveket tartalmazó ajándékcsomagját, mellyel tovább nőhet a honvéd-kadét képzés színvonala.

Örömmel fogadtuk azt a lehetőséget, hogy a Duna TV „Jó embert keresünk!” című műsorában szerepelhettünk a kadétokkal és beszélhettünk ennek a képzésnek a lényegéről, előnyeiről és lehetőségeitől. Szívesen válaszoltunk a feltett kérdésekre és büszkén számoltunk be róla, hogy a honvéd-kadét képzésünk lassan már egy éves lesz és jelenleg 72 kadét tanul a gimnáziumban. A kisfilm 03.20-án, vasárnap került adásba. Akik nem látták, az alábbi linken megtekinthetik (8:20-10:30): https://mediaklikk.hu/.../jo-embert-keresunk-2022-03-20.../

 

Kadétjaink a Duna TV-ben való szereplésükkor


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése