2022-02-13

DDC különdíj

 

Örömmel számolunk be újabb kiemelkedő eredményeinkről. A DDC ösztöndíját többszáz tanuló közül csak öt nyerhette el. Közöttük volt gimnáziumunk két tanulója.

Szegedi Zsófia iskolánk 12.a osztályos tanulója a DDC arany különdíját kapta. Zsófia már többször büszkévé tett minket kiemelkedő eredményeivel. Decemberben például örömmel tettük közzé, hogy az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által szervezett alkotói pályázat Baranya megyei fordulóján első helyezettként tovább jutott az Országos Alkotói Pályázatra, ahol szabadkézi rajz kategóriában III. korcsoportban II. helyezést ért el. Kiváló szerepléséért Szűcs István Tibor tű. alezredes úr személyesen hozta el az ajándékát.

 


Szegedi Zsófia rajza

Petrovics Dominika Debóra, iskolánk 12.a osztályos tanulója a DDC ezüst különdíját nyerte el. Debóra a képzőművészetek terén jeleskedik, már több kiemelkedő eredményt elért. Nemrégiben műveiből kiállítás nyílt a gimnázium aulájában. Alkotásai magasszintű művészeti gondolkodásról és ritka tehetségről árulkodnak. 

Kiállítás Debóra műveiből a gimnázium aulájában

Nagyon örülünk a két tanulónk különdíjának. Lassan mindketten elhagyják a gimnáziumot, de mi hisszük, hogy tehetségüket és szorgalmukat tovább kamatoztatják majd.

Szegedi Zsófia és Petrovics Dominika Debóra



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése