2021-11-14

Az OKTÓBERI HÓNAP EREDMÉNYEI

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy ismételten szép versenyeredményekről számolhatunk be. Korábban már megírtuk, hogy diákjaink két versenyen is továbbjutottak, nemrég pedig sor került az országos döntőkre.

A Gloria Victis Kárpát-medencei történelmi versenyen két csapatunk jutott tovább előkelő helyen: Mester Péter, Müller Tamás, Kovács Kolos, illetve Cosic Klara, Remmert Olívia és Szegedi Zsófia. A döntőre 2021. október 22-én került sor Budapesten, ahol a csapatok szépen szerepeltek. Felkészítőtanáruk Monostoriné Tóth Gabriella mesterpedagógus.

Két diákunk, Szávuly Anna és Szenácz Laura tovább jutottak az „Édes Anyanyelvünk” nyelvhasználati verseny országos, Kárpát-medencei döntőjére. A döntőt Sátoraljaújhelyen rendezték 2021.október 14-16-án. Tanulóink Baranya megyét képviselték és szépen szerepeltek. Felkészítőtanáruk Ekkertné Monoki Zsuzsanna.

Az országos versenyekhez hozzátartoznak szabadidős programok, városnézés és ismerkedési lehetőségek is. Szerencsére ezt a járványhelyzet még éppen lehetővé tette, emiatt a diákoknak és kísérőtanáraiknak is elmondásuk szerint nagyon jó élményekben volt részük. Büszkék vagyunk szorgalmas és tehetséges tanulóinkra és felkészült, elhivatott kollégáinkra!



A Gloria Victis Kárpát-medencei történelmi verseny versenyzői és felkészítőtanáruk, Monostoriné Tóth Gabriella mesterpedagógus


A Gloria Victis Kárpát-medencei történelmi verseny versenyzői és felkészítőtanáruk, Monostoriné Tóth Gabriella mesterpedagógus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése