2022-01-02

A DECEMBERI HÓNAP EREDMÉNYEI

 

A decemberi hónap már évek óta a kiemelkedő eredmények hónapja a Siklósi Táncsics Mihály Gimnáziumban. Ebben az évben sem volt ez másként.

Szávuly Anna 11.a. osztályos tanulónk 2021. november 20-án Nagykanizsán a Zalai Regionális Népzenei Versenyen szólóének és énekegyüttes kategóriában is arany minősítést kapott.

Három tanulónk nyert el dobogós helyezést az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által szervezett alkotói pályázat Baranya megyei fordulóján:

Szegedi Zsófia, 12.a. osztály, I. helyezés

Szávuly Anna, 11.a. osztály, II. helyezés

Kalányos Lívia, 11.b. osztály, III. helyezés

Szegedi Zsófia alkotása

Szávuly Anna alkotása

Kalányos Lívia alkotása

Szegedi Zsófia első helyezettként tovább jutott az Országos Alkotói Pályázatra, ahol szabadkézi rajz kategóriában III. korcsoportban II. helyezést ért el. Kiváló szerepléséért Szűcs István Tibor tű. alezredes úr személyesen hozta el az ajándékát. Felkészítő tanár: Ábrahámné Karli Mária

A F.E.J. Fiatalok az Egészséges Jövőért versenyen öt csapatunk indult. Két csapat a december 6-án tartott elődöntőben kiválóan szerepelt és tovább jutottak az országos döntőre, melyre december 10-én került sor. A 10.b. osztályból Fromberger Dorka, Jovánovics Ramóna, Torbó Bálint és Heindl Hanna csapata 450 csapat közül ért el országos második helyezést.
A 12.b. osztályból Mayer Petra, Bosnyák Tarik, Biró Zsolt és Gottlieb Gergő csapata 11. helyezést ért el. Felkészítőtanáruk Inhoff Edina.

A 10.b. osztály csapata

A 12.b. osztály csapata

Varga Dorotea Panna, iskolánk 11.a osztályos tanulója már számos alkalommal örvendeztetett meg bennünket kiemelkedő irodalmi eredményeivel. Az Országos Vers-, és Prózaíró, Fotó és Diaporáma versenyen Dorotea a prózaíró kategóriában novellájával különdíjat nyert. Tanára Puskásné Blaskovits Ildikó mesterpedagógus.


1 megjegyzés:

  1. Szeretettel gratulálok a diákoknak és a felkészítő tanárnőnek! Nagyon szép eredményt értek el!

    VálaszTörlés